ReDesign

Anna korusi tarinan jatkua

Meillä kaikilla on tunnearvoltaan rakkaita ja tärkeitä koruja, joita ei ole ehkä käytetty vuosiin. Kenties kummitädiltä saatu rippiristi, mummolta peritty medaljonki tai ystävältä lahjana tullut sydänriipus. Ketju saattaa olla poikki, ja korun väri on patinoitunut tummaksi ajan saatossa. Sen sijaan, että korua säilytetään laatikon uumenissa, sen voi ottaa “tuunauksen” jälkeen uudelleen käyttöön entistäkin ehompana esimerkiksi lusikkariipukseen liitettynä, Sinulle itsellesi tai vaikka tyttärellesi. Näin korun tarina voi jatkua sukupolvelta toiselle.

Ekologinen ja moderni ReDesign -palvelu toimii seuraavasti;

  • Laita minulle sähköpostia osoitteeseen heidi(a)huurredesign.fi. Liitä viestiin kuva korusta, jonka haluat ReDesign -palveluun. Esitä mahdolliset toiveet millaista korua olet ajatellut ja millainen aikataulu korun valmistumisella on. Mikäli haluat liittää korun osaksi omaa perintölusikkaasi, lähetä myös lusikastasi kuva.
  • Lähetän Sinulle lisätietoja materiaalin postittamisesta ja tilauksen maksamisesta sähköpostin kautta.
  • Korun valmistus alkaa maksun jälkeen.
  • Lähetän valmiista tuunatusta korusta valokuvan sähköpostiisi. Tämän jälkeen voin tehdä koruun mahdollisia muutoksia ennen postitusta.
  • Kun olet tyytyväinen valmiiseen koruun, lähetän sen Sinulle postitse kirjelähetyksenä tai Ärrä-pakettina. Voit myös noutaa tilauksesi Oulun torinrannassa sijaitsevasta AittaPuttiikista, aitta 12.

heidi(a)huurredesign.fi
Yhteydenottolomake

Kiitos tilauksestasi!

 

Ruusulusikka ja risti

Riipus lusikasta ja rististä.